• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Eliitrajooni krundihinnad tõusid lakke

  Rocca al Mares Kopli lahe ääres paikneva Merirahu eliitelamurajooni 87 krundi hinnad on seniolematult kõrged, ületades üle kahe korra teiste eliitrajoonide ruutmeetrihindu, kirjutab Postimees.

  Rajooni arendava Hestlingeri juhataja Aivar Aigro ütles, et kuigi tänasest müügil oleva 87 krundi ruutmeetrihind kõigub 2400 ja 2900 krooni vahel, on võimalike maaostjate seas juba praegu huvi suur ning tühjaks rajoon hoolimata kõrgest hinnast kindlasti ei jää.
  ?Me müüme Tallinna parimat elukeskkonda ning ka kõikvõimalike kommunikatsioonidega liitumine, nagu vesi ja elekter, on juba hinna sees,? lausus Aigro. ?Rajooni geograafiline asend on erakordselt hea - mets, meri ja linnalähedus on kõik olemas. Seetõttu on mõtet ala ka rohke raha eest arendada ja on võimalik sellise hinnaga krunte müüa.?
  Merirahu kruntide ostjatena näeb Aigro eeskätt välisriikide saatkondasid, suuri välisettevõtteid ning Eesti suurettevõtete tippjuhte ja omanikke. Kogu 13hektariline kruntide ala saab endale ümber aia ning tulevaste elanike rahu hakkab lisaks turvameeskonnale valvama ka 48 tara külge kinnitatavat turvakaamerat.
  Kruntide suurus tuleb 1350-1750 ruutmeetrit ning keskmiselt hakkavad krundid maksma ligi neli miljonit krooni.
  Kuigi ostetud krundi peale maja ehitamine jääb täielikult tulevase elaniku hooleks, peab ta siiski arvestama teatud piirangutega. Nii saavad alale kerkida kuni kahekorruselised majad, samuti peavad majade välisvooder ning ka krunte ümbritsevad siseaiad üksteisega kokku sobima.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Agris Adamberg: tubakaaktsiisiga saaks tervisekahjusid vähendada
Aktsiisipoliitika võiks ümber teha nii, et vähem kahjulikud tooted maksustatakse väiksema aktsiisiga, kirjutab alternatiivsete tubakatoodete aktsiisi mõju uurinud Agris Adamberg.
Aktsiisipoliitika võiks ümber teha nii, et vähem kahjulikud tooted maksustatakse väiksema aktsiisiga, kirjutab alternatiivsete tubakatoodete aktsiisi mõju uurinud Agris Adamberg.
USA aktsiad langevad hoogsalt: Nasdaq üle 4% miinuses
USA aktsiad läksid täna hoogsalt langusse, nii et keset börsisessiooni oli S&P indeks juba üle kolme ja Nasdaqi üle nelja protsendi vee all.
USA aktsiad läksid täna hoogsalt langusse, nii et keset börsisessiooni oli S&P indeks juba üle kolme ja Nasdaqi üle nelja protsendi vee all.
Parima juhi valem: rüsele omanikuga, murra stereotüüpi ja sütita kolleege Videod: kolme parima juhi töökaaslased räägivad suu puhtaks
Sel reedel selgub Pärnu Juhtimiskonverentsil 2022 Eesti parim tippjuht. Märtsi lõpus valis žürii finalistideks LHV juhi Madis Toomsalu, häirekeskuse juhi Kätlin Alvela ja Enefit Greeni juhi Aavo Kärmas.
Sel reedel selgub Pärnu Juhtimiskonverentsil 2022 Eesti parim tippjuht. Märtsi lõpus valis žürii finalistideks LHV juhi Madis Toomsalu, häirekeskuse juhi Kätlin Alvela ja Enefit Greeni juhi Aavo Kärmas.
Raadiohommik: Tartu kinnisvaraturust Londonisse loodava pangani
Äripäeva raadio neljapäevases hommikuprogrammis räägib LHV kõrge juht Erki Kilu alanud rahakaasamisest ja Suurbritanniasse panga tegemisest.
Äripäeva raadio neljapäevases hommikuprogrammis räägib LHV kõrge juht Erki Kilu alanud rahakaasamisest ja Suurbritanniasse panga tegemisest.
Vene gaasitarned Soome võivad katkeda Soomlased otsustasid arbitraaži pöörduda
Poola ja Bulgaaria järel on Vene gaasitarnete katkemine kätte jõudmas Soomes, mille suurim gaasifirma ei ole nõus Vene Gazpromile rublades maksma.
Poola ja Bulgaaria järel on Vene gaasitarnete katkemine kätte jõudmas Soomes, mille suurim gaasifirma ei ole nõus Vene Gazpromile rublades maksma.

Küpsised

Äripäev kasutab küpsiseid parima ajakirjandusliku teenuse, huvipakkuvama sisu ja hea kasutajakogemuse võimaldamiseks. Meie veebilehel on järgmist liiki küpsised: vajalikud-, statistika-, eelistuste- ja turunduse küpsiseid. Küpsiste kasutamise eesmärkide ja töötlemise aluse osas saad rohkem infot Meie Küpsiste Poliitikast. Vajutades „Luban kõik“ nõustud Küpsiste kasutamisega meie ja kolmandate osapoolte poolt Meie Küpsiste poliitikas ja käesolevas Küpsiste lahenduses toodud tingimustel. Vajutades „Muudan eelistusi“ saad oma eelistusi alati muuta ja täiendavalt infot erinevate Küpsiste kohta.

Loe lähemalt meie Privaatsus - ja Küpsisepoliitikast.