Rail Estoniast aitab

20. veebruar 2001, 00:00

Kui alguses oli kahtlusi, et Eesti Raudtee erastamiskonkursi võitnud Rail Estonial pole nõutud starteegilist investorit, siis nüüd, vahetult enne lepingu sõlmimise tähtaega on tekkinud kahtlused, et inimest, keda peetakse üheks Rail Estonia esindajaks pole üldsegi olemas. Eesti Päevalehe teatel ei ole ennast Rail Estonia projektijuhina esitlenud Tony Massei Eesti piiri ületanud ja seega on mees oma õiget nime varjanud.

Äripäeva hämmastab, kui kaua laseb Eesti riik eesotsas minister Toivo Jürgensoniga ennast ning avalikkust Rail Estonia taha koondunud seltskonna poolt lollitada. Rail Estonia bluffimisest aitab ja nad tuleb konkursilt kõrvaldada. Teine võimalus on kõrvaldada ametist Toivo Jürgenson.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    06. December 2011, 19:34
    Otsi:

    Ava täpsem otsing