Eesti Telefon alandab homsest kaugekõnede hinda

30. aprill 2001, 12:16

AS Eesti Telefon alandab 1. juunist enamike rahvusvaheliste kaugekõnede baashindu kuni 39 protsenti, lisaks on kõneboonuste kasutamisel välismaale helistamine veel kuni 25% soodsam, teatas Eesti Telefoni meediasuhete juht Ain Parmas.

Suurim hinnalangus on Moskvasse ja Peterburi tehtavatel kõnedel, mis maksavad senise 6,50 krooni asemel 3,95 krooni. Mujale Venemaale tehtavate kõnede minutihind hakkab olema 5,95 krooni. Venemaa eravõrkudesse helistamisel (suund 75xx xxx xxxx) kehtib edasi senine hind.

Kõneminut Soome ja Rootsi fiksvõrkudesse hakkab senise 2,45 krooni asemel maksma 1,95, Suurbritannia fiksvõrkudesse senise 4,45 krooni asemel 2,95 krooni, Läti ja Leedu fiksvõrkudesse senise 5,00 krooni asemel 3,95 krooni ning Saksamaa fiksvõrkudesse senise 4,99 krooni asemel 3,95 krooni. Mobiilvõrkudesse helistamine on nende kuue riigi puhul fiksvõrku helistamise hinnast ühe krooni võrra kallim, ülejäänud riikide puhul ei ole eristatud mobiilvõrkudesse tehtavate kõnede hindu.


Kasutatavamatest rahvusvaheliste kõnede suundadest hakkab kõneminut Norra ja Taani senise 2,95 krooni asemel maksma 1,95 krooni, Kanadasse ja USAsse senise 4,90 krooni asemel 3,95 krooni, Ukrainasse senise 8,00 krooni asemel 6,95 krooni ja Valgevenesse senise 7,50 krooni asemel 6,95 krooni.

Eesti Telefon hakkab 1. juunist pakkuma Eesti soodsaimat kõnehinda fikstelefonilt EMT mobiilvõrku minutihinnaga 3,30 krooni, mis on soodsam kui teistel Eesti fikstelefonioperaatoritel. Lisaks EMT võrku tehtavate kõnede baashinna odavnemisele on võimalik tellida ET kõneboonuseid, mille vahendusel EMT võrku helistamise minutihinnaks 2,64 krooni.

Lisaks et kõneboonuste kasutajatele saavad baashindadest soodsamate tariifidega välisriikidesse helistada ET Äripaketiga liitunud.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing