19. oktoober 2001 kell 10:35

Mandatum: Nokia mobiiltelefonide kasumimarginaal oodatust parem

'Nokia äsjaavaldatud kvartalikasumist nähtus, et Nokia tegevuskasumimarginaal mobiiltelefonide osas oli oodatust parem,' ütles Soome maaklerfirma Mandatum analüütik Janne Uski kommenteerides täna avaldatud Nokia kvartalitulemusi intervjuus Äripäevale. 'Võrguseadmete osas oli marginaal oodatust madalam.'

Mandatumi soovitus Nokia aktsiale on hoia, 6-12 kuu hinnasihiga 20 eurot. Nokia hinnaks oli kell 12.39 Helsingi börsil 22,19 eurot.

Soome mobiilsideoperaatorile Sonera andis maaklerfirma hiljuti ostusoovituse 6-12 kuu hinnasihiga 6 eurot. Aktsia kaupleb alla õigustatud väärtuse. Aktsia hinnaks on kell 12.32 muutumatult 4,17 eurot.

Teisteks analüütiku soovitusnimekirja kuuluvateks aktsiateks on Elcoteq, Nokia mobiiltelefonidele kestade tootja Eimo ja ka PMJ Automatic, mis on konkurendist JOT Automationist vähem riskantne.

Hetkel kuum