ESEA juhid : muudatused maksusüsteemis pole tabu

ÄP Online 15. november 2001, 00:00

Mõõdukate peasekretäri Tõnu Kõivu sõnul sümpatiseerib neile suurärimeeste avatud suhtumine maksupoliitikasse. ?Meile kinnitati, et muudatused senises maksusüsteemis pole ettevõtjatele tabu. See loob aluse loota solidaarsema maksukäsitluse sisseviimisele tulevikus,? kommenteeris Kõiv.

Mõõdukate esindaja riigikogu majanduskomisjonis Mihkel Pärnoja juhtis kohtumisel ärimeeste tähelepanu tõsiasjale, et Eesti rahvuslikku konkurentsivõimet ei määra üksi maksu- või tööjõupoliitika, vaid veelgi enam rahva haridustase. ?Seetõttu näeksid Mõõdukad rahvuslikku kokkulepet kindlasti laiemalt kui lihtsalt kitsas majanduspoliitiline dokument,? ütles Pärnoja.

Mõõdukate hinnangul tuleb rahvuslikus kokkuleppes kindlasti kajastada ka haridus- ja sotsiaalpoliitilisi teemasid.

Mõõdukate poolt osalesid kohtumisel erakonna esimees Toomas Hendrik Ilves, peasekretär Tõnu Kõiv, majandusminister Henrik Hololei, riigikogu majanduskomisjoni liige Mihkel Pärnoja ja rahanduskomisjoni liige Jaak-Hans Kuks. ESEAd esindasid Urmas Sõõrumaa, Aadu Luukas, Enn Veskimägi, Margus Reinsalu ja Jaak Saarniit.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
25. November 2011, 12:05

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing