8. august 2002 kell 13:08

Kunstimuuseumi ettevalmistööde konkursi võitis AS Talter

Eesti Kunstimuuseumi uue hoone ettevalmistustöid teostab AS Talter, kelle pakkumine oli 25,8 miljonit krooni.

Kunstimuuseumi uue hoone ehituse ettevalmistustööde riigihanke pakkumise kutse dokumendid võttis välja kokku 12 firmat, neist pakkumise esitas 9 ning kvalifitseerituks osutus 7 pakkujat, teatas Kunstimuuseumi Ehituse Sihtasutus.

Ettevalmistustöödega on kavas alustada septembri alguses, mil jõuab lõpule ehituse alla jäävate hoonete lammutamine. Ehitustööd algavad oktoobri alguses ja vundamendisüvend koos selle juurde kuuluvate rajatistega valmib 2003. aasta märtsi lõpuks, mil tööjärje võtab üle ehitustööde II etapi ? hoonekompleksi ehituse ? teostaja, kes valitakse välja rahvusvahelise riigihankekonkursi korras.

Eesti Kunstimuuseumi uus hoone valmib aastal 2005.

AS Talter on teedeehitus-ettevõte, kes tegutseb alates 1991. aastast. Ettevõtte tööde hulka kuuluvad muuhulgas Tallinn-Tartu-Luhamaa tee taastusremont, Põhjaväila ehitus ja Vabaduse pst rekonstrueerimine Tallinnas.

Hetkel kuum