20. oktoober 2002 kell 10:34

Tallinna Kuhlbarsi valimisjaoskonnas oli pommikahtlus

Täna keskpäeval teatasid Tallinna Kuhlbarsi tänava valimisjaoskonda valimima läinud inimesed, et jaoskond on pommikahtluses suletud.

'Inimesed paluti välja ja majast eemale ja öeldi, et on leitud kahtlane pakike,' rääkis üks valima läinud Ühispanga juhtivtöötaja mobiiltelefonis.

Kella veerand üheks oli häireolukord nn Mainori majas juba läbi.

Valimiskomisjoni liige, kesklinna haldussekretär Anu Luiga selgitas, et tema oligi see, kes kahtlase paki leidis ja päästeameti ja politsei välja kutsus. 'Tulime autojuhiga ja nägime, et prügikast maja ees põleb,' rääkis Luiga. 'Vaatasin, et selle sees on kaks imelikku ajalehte mässitud pakikest. Kutsusime pommirühma.' Kui pommirühm oli pakid kahjutuks teinud, selgus, et mingit lõhkeainet ei olnud. 'Pommi polnud, kõik on taas normaalne,' lausus Luiga.

Hetkel kuum