Inno Tähismaa • 6. november 2002 kell 13:47

Kapolt süüdistuse saanud Tõru astus tagasi SLK juhatuse liikme kohalt

Kaitsepolitseilt süüdistuse saanud Alar Tõru astus möödunud nädala lõpus AS Saaremaa Laevakompanii juhatuse liikme kohalt tagasi.

'Teavitasin kolleege ja nõukogu liikmeid oma soovist juhatuse liikme positsioonilt lahkuda möödunud nädala lõpus, vahetult peale süüdistuse saamist. Formaalselt peavad tagasiastumise palve rahuldama nii ettevõtte juhatus kui nõukogu. Ma ei taha panna ettevõtet löögi alla,' põhjendas Tõru.

Saaremaa Laevakompanii nõukogu esimees Vjatseslav Leedo ütles, et nõukogu kujundab oma arvamuse lähipäevil. 'Inimesed on olnud viimased kaks aastat väga suure pinge all, me tahame selle asjaga kindlasti võimalikult kiiresti ühele poole saada. See on Alari otsus, ma jagan tema arvamust', lisas Leedo.

Hetkel kuum