• Jaga lugu:

  Meie Maa: Intressivõlglased saavad amnestia

  Saare maksuameti direktori hinnangul on maksuvõlglaste vabastamine viivisesummadest ebaõiglane amnestia nende suhtes, kes on intressid tasunud.

  ?Kui seda nimetada maksuamnestiaks, siis on see ebaõiglane nende suhtes, kes on viivised ära maksnud. Põhiseaduse mõtte kohaselt tuleb aga kõigusse suhtuda ühtetaoliselt,? ütles Saare maksuameti direktori Olev Martinson Saaremaa ajalehele Meie Maa.
  ?Kes on küll intressid tasunud, saab pöörduda kohtu poole, aga see on ikkagi tükk asjaajamist. Saja, võib olla tuhande krooni pärast ei hakka keegi oma aega kohus kulutamagi,? lisas ta.
  Saare maakonnas tegutsevast 2103 ettevõttest-asutusest on 1. oktoobri seisuga intressivõlglasi enam kui neljandik ehk 539.
  Sama kuupäeva seisuga ulatus maksumaksjate põhivõlg 24 miljoni kroonini, sellelt arvestatud intress aga 19,1 miljoni kroonini.
  Martinson möönis, et valdav osa intressivõlast on tekkinud enne 1. juulit 2002 ja tugineb Riigikohta otsusele tuginedes kustutamisele.
  Pikemalt loe ka tänasest <#Äripäevast= http://www.aripaev.ee/2271/uud_uudidx_227101.html>.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Merli Üle: tänane lumehelbeke hindab samu väärtusi mida su enda laps
Midagi on pildil valesti, kui peame jätkuvalt rääkima juhtidest, kelle jaoks on noorte, nn lumehelbekeste, juhtimine peavalu. Kes siis muutustele tegelikult vastu sõdib? Ehk oleks viimane aeg õppida uusi trikke, pakub Elisa äriarenduse valdkonna juht Merli Üle.
Midagi on pildil valesti, kui peame jätkuvalt rääkima juhtidest, kelle jaoks on noorte, nn lumehelbekeste, juhtimine peavalu. Kes siis muutustele tegelikult vastu sõdib? Ehk oleks viimane aeg õppida uusi trikke, pakub Elisa äriarenduse valdkonna juht Merli Üle.
Börs: Nasdaq ja S&P 500 jõudsid uute rekorditeni
Nasdaqi ja Standard & Poor’s 500 indeksid tõusid neljapäeval uute rekorditeni, millele aitasid kaasa börsifirmade tugevad tulemused ning USA töötu abiraha taotlejate arvu langus, vahendab Reuters.
Nasdaqi ja Standard & Poor’s 500 indeksid tõusid neljapäeval uute rekorditeni, millele aitasid kaasa börsifirmade tugevad tulemused ning USA töötu abiraha taotlejate arvu langus, vahendab Reuters.
Raadiohommikus: vaktsiinid, koroonapassid ja kiiresti lähenev sügis
Reedel teeme Äripäeva hommikuprogrammis juttu koroonavõitlusest. Kolmas laine on alanud, poliitikud püüavad kiirendada vaktsineerimist ja mõelda samal ajal välja plaane, kuidas ei peaks sulgema koole ning hoida avatuna majandust. Kuulame endiste sotsiaalministrite seisukohti, mida on seni tehtud hästi-halvasti ja mis piiranguid võiks oodata. Samuti helistame haridus- ja teadusministrile Liina Kersnale, et uurida, kuidas siis ikkagi korraldatakse sügisest koolielu.
Reedel teeme Äripäeva hommikuprogrammis juttu koroonavõitlusest. Kolmas laine on alanud, poliitikud püüavad kiirendada vaktsineerimist ja mõelda samal ajal välja plaane, kuidas ei peaks sulgema koole ning hoida avatuna majandust. Kuulame endiste sotsiaalministrite seisukohti, mida on seni tehtud hästi-halvasti ja mis piiranguid võiks oodata. Samuti helistame haridus- ja teadusministrile Liina Kersnale, et uurida, kuidas siis ikkagi korraldatakse sügisest koolielu.
Suured väikesed: kuidas sündis Läti esimene ükssarvik Uus lugude sari!
Läti oli viimane riik Euroopas, mille Facebook vallutas. Iga pool mujal murdusid kohalikud sotsiaalmeedia kanalid – nagu meie rate.ee – uue ja seksikama Facebooki ees, aga Läti oma ühismeedia Draugiem.lv osutas visa vastupanu.
Läti oli viimane riik Euroopas, mille Facebook vallutas. Iga pool mujal murdusid kohalikud sotsiaalmeedia kanalid – nagu meie rate.ee – uue ja seksikama Facebooki ees, aga Läti oma ühismeedia Draugiem.lv osutas visa vastupanu.