• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  MoodyŽs tõstis Eesti valuutakohustuste reitingut

  MoodyŽs Investors Service tõstis Eesti valuutakohustuste reitingut Baa1-lt A1 tasemele, millega Eesti on samal tasemel Tshehhi ja Ungariga.

  Tshehhi valuutakohustuste reiting tõusis analoogselt Eestiga tasemelt Baa1 tasemele A1, Ungari reiting aga tõusis A1 tasemele A3-lt. Telerate Channeli teatel tõstis MoodyŽs kaheksa Euroopa Liiduga liituva riigi valuutakohustuste reitingut.
  Eestist pisut nõrgemale reitingule tõstis MoodyŽs Läti reitingu ? tasemelt Baa2 tasemele A2. Leedul aga muutus reiting tasemelt Ba1 tasemele Baa1. Lisaks tõstis MoodyŽs reitinguid ka Poolal, Slovakkial ja Sloveenial.
  MoodyŽs tõstis riikide valuutakohustuste reitingud kohalikus valuutas välja antud riigi võlakirjade reitingute tasemele. MoodyŽs teatab reitingute tõstmise põhjusena oma veendumust, et nende riikide integratsioon Euroopa Liiduga on pöördumatu ning et see vähendab oluliselt valuutakriisi tekkimise tõenäosust.
  Riigi valuutakohustuste reiting näitab riigi suutlikkust tasuda välisvaluutas denomineeritud võlakirjade intressi- ja põhiosamakseid.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Hannes Ojangu: digitaliseerimine ja rohepööre – tulevikutrendid vajavad lahtimõtestamist
Pelgast sedastusest, et digitaliseerimine, automatiseerimine ja rohepööre on tarvis oma ärimudelisse kaasata, ei ole tolku, kui seda lahti ei seleta, kirjutab Harju Ettevõtlus- ja Arenduskeskuse juhataja Hannes Ojangu.
Pelgast sedastusest, et digitaliseerimine, automatiseerimine ja rohepööre on tarvis oma ärimudelisse kaasata, ei ole tolku, kui seda lahti ei seleta, kirjutab Harju Ettevõtlus- ja Arenduskeskuse juhataja Hannes Ojangu.
Nafta hind jätkas teist päeva kallinemist
Nafta hind jätkas pärast eilset tõusu täna kallinemist, millele aitas kaasa tugev kütusenõudlus ning USA naftavarude oodatust kiirem kahanemine. Mehhiko lahe tootmine on aga pärast piirkonda tabanud orkaane jätkuvalt häiritud, vahendab Reuters.
Nafta hind jätkas pärast eilset tõusu täna kallinemist, millele aitas kaasa tugev kütusenõudlus ning USA naftavarude oodatust kiirem kahanemine. Mehhiko lahe tootmine on aga pärast piirkonda tabanud orkaane jätkuvalt häiritud, vahendab Reuters.
Enefit Green võib täna avaldada uudise börsile mineku kohta
Eesti Energia kontserni kuuluv taastuvaenergiaettevõte Enefit Green korraldab täna kell 11 pressikonverentsi, kus tahab jagada ettevõtte hetkeseisu ja arenguplaane.
Eesti Energia kontserni kuuluv taastuvaenergiaettevõte Enefit Green korraldab täna kell 11 pressikonverentsi, kus tahab jagada ettevõtte hetkeseisu ja arenguplaane.
Ülevaade Eesti kinnisvara- ja ehitustehnoloogia idufirmadest
Riikliku programmi Startup Estonia andmebaasis oli septembri teises pooles 35 kinnisvara- ja ehitustehnoloogia idufirmat. Suurimat käivet ja enim tööjõumakse maksab neist ettevõte, mis arendab tehisintellekti tarkvara preemiumklassi ärikinnisvarale. Sealjuures lisandus mullu tabelisse viis ja tänavu on lisandunud vaid üks uus firma.
Riikliku programmi Startup Estonia andmebaasis oli septembri teises pooles 35 kinnisvara- ja ehitustehnoloogia idufirmat. Suurimat käivet ja enim tööjõumakse maksab neist ettevõte, mis arendab tehisintellekti tarkvara preemiumklassi ärikinnisvarale. Sealjuures lisandus mullu tabelisse viis ja tänavu on lisandunud vaid üks uus firma.