Ülar Lauk • 17. november 2003 kell 14:51

Vladimir Zhirinovski sai teledebati ajal peksa

Valimiseelne teledebatt liberaaldemokraatide ja valimisbloki Rodina vahel telekanalil Rossija lõppes kaklusega.

Skandaali keskmes oli nagu tavaliselt liberaaldemokraatide liider Vladimir Zhirinovski. Rodina esindaja politoloog Andrei Saveljevi väidete peale läks ta endast välja ning lubas tollel näo segi lüüa. Saveljev ei jäänud vastust võlgu ning liberaaldemokraatide liider suundus Rodina sektori poole.

Saatejuht Ernest Matskevicius oli sunnitud saate katkestama ja reklaamipausi välja kuulutama. Samaaegselt kutsus ta välja ka turvameeskonna.

Politoloog Saveljevi löök tabas Zhirinosvki vastu kõrva ja viimane kukkus talle järeletormanud parteikaaslaste käte vahele. Zhirinovski pöördus seejärel oma ihukaitsjate poole sõnadega: 'Mille eest ma teile raha maksan? Lööge ta nägu puruks! Laske ta maha!'

Vaenutsejad lahutati telekompanii turvameeste poolt.

<#Newsru.com=http://2003.newsru.com/article/522/>

Hetkel kuum