• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Jõulupeoks autoparkija peomaja ukse ette

  Aastalõpuürituste puhul on alati olnud probleemiks, et autot ei saa peokoha lähedale parkida ? samas pole peoriietes läbi vihma või lume kohale rühkimine kuigi meeldiv. Et seda probleemi vältida, hakkas Avis Eesti pakkuma uut VIP-parkimise teenust, ehk peokohale saab tellida Avise töötajad, kes peoliste autod peokoha ukse eest turvaliselt parklasse toimetavad ja seejärel need soovitud kellaajal taas ukse ette tagasi toovad. Avise tegevus VIP-parkimise raames ? ja seega ka pargitavad autod ? on kaitstud äririskikindlustusega.
  Reaalses elus näeb teenus välja selline: külaline annab ürituse toimumiskohta jõudes auto koos võtmetega Avise vormis klienditeenindajale, saades vastu auto vastuvõtmist kinnitava kviitungi koos kellaaja ja autonumbriga. Juhul, kui auto parkimine eeldab liiklemist parkimiskohale üldkasutatavatel tänavatel, annab auto omanik või kasutaja Avise käsutusse ka auto dokumendid, vältimaks probleeme liikluspolitseiga. Klienditeenindaja pargib auto turvalisele alale kas ürituse toimumiskoha enda parklas või kaugemal, vastavalt võimalustele. Ürituselt lahkudes esitab klient väljapääsu juures olevale teenindajale kviitungi, mispeale tuuakse viivitusteta tema auto kohale. Kviitungi loovutamine klienditeenindajale tähendab kinnitust, et auto on kätte saadud.
  Avise esindaja Hannes Adusoni sõnul võtab firma enda peale kogu vastutuse auto eest ajaks, mil see on nende hoole all. Juhul, kui autol on esmapilgul nähtavaid vigastusi, märgitakse need kviitungi tagaküljele ning autoomanik annab selle kohta oma allkirja. Avise vastutus lõpeb auto, võtmete (ja dokumentide) üleandmise hetkel kliendile.
  Adusoni sõnul ei ole sel teenusel välja töötatud ühtset hinnakirja, sest VIP-parkimine eeldab iga kord uut planeerimist vastavalt ürituse asukohale, külaliste arvule ning parkimiskohtade paigutusele. Teenus kavandatakse koostöös tellijaga ning arvesse võetakse kõik võimalikud probleemid ja riskid.
  Valet parking, ehk VIP-parkimine, on paljudes maailma riikides levinud, eelkõige kallimate lõbustusasutuste (hotellide, kasiinode jms) juures, samuti suurtel üritustel, Eestis seda siiani keegi veel pakkunud ei ole. Avis on kavandanud oma peamisteks koostööpartneriteks eeskätt peo- ja üritusekorraldajaid, suurettevõtteid, saatkondi ja riigiasutusi, kelle korraldatavatel üritustel on vaja külalistele pakkuda paremat teenindust. Ja seda juba mitte üksnes aastalõpusaginas, vaid aasta läbi.
  Autor: ÄP
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Raivo Kokser: ettevõtlust hävitavatest vaktsiinipassidest tuleb loobuda
Valitsus hoiab ettevõtlust ahistavast vaktsiinipassi poliitikast kinni raskesti mõistetava järjekindlusega, kirjutab väikeettevõtja Raivo Kokser (EKRE).
Valitsus hoiab ettevõtlust ahistavast vaktsiinipassi poliitikast kinni raskesti mõistetava järjekindlusega, kirjutab väikeettevõtja Raivo Kokser (EKRE).
Tehnoloogiasektor vedas USA börsi rohelisse
Tehnoloogiahiidude head tulemused sisendasid investoritele optimismi ning vedasid indekseid üles poole, vahendab Yahoo Finance.
Tehnoloogiahiidude head tulemused sisendasid investoritele optimismi ning vedasid indekseid üles poole, vahendab Yahoo Finance.
Foxway neelas konkurendi Taanis
Rootsi IT- ja nutiseadmete ringmajandusega tegelev Foxway Group, kelle raskuskese asub Tartus, omandas taanlaste Dansk Computer Center A/S-i.
Rootsi IT- ja nutiseadmete ringmajandusega tegelev Foxway Group, kelle raskuskese asub Tartus, omandas taanlaste Dansk Computer Center A/S-i.
Riigi uus radarisüsteem avab tuuleenergiale suure osa Mandri-Eestist
Kaitseministeeriumi uued radarid valmivad eelduslikult aastatel 2024 ja 2025. Kokku lähevad need maksma üle 70 miljoni euro, mille jaoks raha tuleb kaitseväe eelarve väliselt.
Kaitseministeeriumi uued radarid valmivad eelduslikult aastatel 2024 ja 2025. Kokku lähevad need maksma üle 70 miljoni euro, mille jaoks raha tuleb kaitseväe eelarve väliselt.