• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Lennupiletid odavnevad järgmisel aastal

  Usun, et lennupiletite hinnad liiguvad jätkuvalt languse suunas. Estonian Air on möödunud aastaga muutnud kardinaalselt oma hinnastruktuuri ja strateegiat. Odavad piletihinnad, ühe suuna põhised hinnad, loobumine traditsioonilistest piirangutest jms, see kõik on osa meie strateegiast. Tegemist ei ole kampaaniaga, vaid püsiva hinnastruktuuriga.
  Kuivõrd Kopenhaageni ja Frankfurdi liinidel muutsime oma hinnastruktuuri 1. novembrist 2003, on järgmisel aastal keskmine piletihind neil liinidel oluliselt odavam kui tänavu. Erinevates hinna- ja teenindusklassides oli langus neil liinidel 25?50%.
  Hinnalangus on ülemaailmne trend, millest pole pääsu ka meil. Alates 1. maist 2004 liitub Eesti Euroopa niinimetatud avatud taevaga, mis kaotab mõned seni veel eksisteerivad tõkked vaba konkurentsi teelt. See võib kaasa tuua ka uute lennundusteenuste pakkujate turuletuleku.
  Kindlasti tõstab huvi Tallinna lendamise vastu ka Eesti liitumine ELiga. Igasugune konkurentsikasv mõjub positiivselt ka hindadele, samas ei ole siiski eeldada mingit massilist lennufirmade sissetungi, sest Eesti turg on niivõrd väike.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Anu Ruul: kestliku innovatsiooni võimalikkusest Maal – kümme sammu maailmalõpust eemale
Innovatsioon ja kestlik innovatsioon ei peaks olema kaks eri terminit, kestlikes uutes innovatsioonides peituvad väga suured tulevikuärid, kirjutab konsultant ja koolitaja Anu Ruul Äripäeva essees.
Innovatsioon ja kestlik innovatsioon ei peaks olema kaks eri terminit, kestlikes uutes innovatsioonides peituvad väga suured tulevikuärid, kirjutab konsultant ja koolitaja Anu Ruul Äripäeva essees.
USA aktsiaturg: Nasdaq pani langusnädalale punase punkti
Tehnoloogiaaktsiaist pungil Nasdaqi liitindeks lõpetas börsinädala 2,72 protsendise kukkumisega; languses olid ka kõik teised peamised USA börsiindeksid.
Tehnoloogiaaktsiaist pungil Nasdaqi liitindeks lõpetas börsinädala 2,72 protsendise kukkumisega; languses olid ka kõik teised peamised USA börsiindeksid.
Raadiohitid: ühe Eesti panga juhtimisviga ja uus Tuul Tallinna börsil
Lõppeval nädalal puistasid raadioeetrisse tarkuseteri ettevõtja Indrek Neivelt, kes analüüsis kahe Eesti panga konkurentsi, Swedbank Eesti juht Olavi Lepp, kes rääkis spetsialistist juhiks kujunemisest, ning elektritõukeratta jagamisteenuse Tuul kaasasutaja Kristjan Maruste, kelle sõnul hakkab ettevõte lähiajal Tallinna börsilt kaasama võlakirjadega finantseeringuid.
Lõppeval nädalal puistasid raadioeetrisse tarkuseteri ettevõtja Indrek Neivelt, kes analüüsis kahe Eesti panga konkurentsi, Swedbank Eesti juht Olavi Lepp, kes rääkis spetsialistist juhiks kujunemisest, ning elektritõukeratta jagamisteenuse Tuul kaasasutaja Kristjan Maruste, kelle sõnul hakkab ettevõte lähiajal Tallinna börsilt kaasama võlakirjadega finantseeringuid.
Ossinovski vastane ei jäänud kohtu otsusega rahule
Läti ärimees Ilja Gertšikov, kelle Riia esimese astme kohus jättis ilma kosmeetikatootja Dzintars kaubamärgiõigustest, mille kohus määras Oleg Ossinovski ostetud ettevõttele, on otsuse edasi kaevanud, kirjutab Leta.
Läti ärimees Ilja Gertšikov, kelle Riia esimese astme kohus jättis ilma kosmeetikatootja Dzintars kaubamärgiõigustest, mille kohus määras Oleg Ossinovski ostetud ettevõttele, on otsuse edasi kaevanud, kirjutab Leta.