Vahel on ajalehes kirjutatust ka kasu

ÄP 02. veebruar 2004, 00:00

Kõik seitse kõrget riigiametnikku loobusid seminarireisist Kanaari saartele, kui Äripäev eelmisel nädalal nende plaane ilmselt rikkus. Andsime ka lugejale teada, mis toimumas. Kõik viitas sellele, et tegu pole eriti töise üritusega, kuigi ametnikud ei maksnud omast taskust midagi.

Pigem oli tegu Res Publicaga tihedalt seotud Eesti Avaliku Halduse Instituudi väljamakstud reisiga. Seda muljet ei vääranud ka vangerdus: ametnikud maksavad ise reisi, aga nad saaks samapalju lektoritasu. Summa ei olene järjekorrast.

Kunagi oli väljend: teaduslik turism, st inimesed ei pääsenud muidu raudse eesriide tagant välja. Enam poleks ju vaja.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    25. November 2011, 14:09
    Otsi:

    Ava täpsem otsing