Tallinna Piimatööstus tõi taas turule kolmnurksed piimapakid

Inno Tähismaa 04. veebruar 2004, 15:13

Tallinna Piimatööstus tõi pärast mitme aastakümne pikkust pausi täna taas turule kolmnurksed piimapakid.

Tegemist on kartongpaberist pooleliitriste piimapakkidega, teatas ettevõte. Ettevõtte turundusjuht Anne Tääkre ütles, et eilne proovitoomine sujus tõrgeteta ning alates tänasest on kolmnurksed pakid supermarketites müügil.

Turundusjuhi sõnul on uute pakenditega kavas turuosa ja kaubamärgi tuntust kasvatada.
?Selle kasuks räägib pakendi nostalgilisus, sest rohkem kui 15 aastat ei ole piimatooteid niisugustes pakkides müüdud, lisaks kasutusmugavus ? pooleliitrine pakend peaks arvestama tarbimisharjumusi,? rääkis Tääkre.

Pakkidesse hakatakse villima jogurtit, piima ja kefiiri. Tootmist alustati joogijogurtitest, mis on esimesed tooted uuest lastele ja rõõmsameelsetele mõeldud sarjast Turbo Lehm, kuhu edaspidi lisanduvad mitmed uued lastele mõeldud tooted.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing