Riigimetsast võib tänavu raiuda 2,52 miljonit tihumeetrit puitu

12. veebruar 2004, 10:19

Valitsus määras tänasel istungil riigimetsast maksimaalse uuendusraie, valikraie ja harvendusraiega 2004. aastal raiuda lubatud puidu kogused.

Käesolevaks aastaks on aastakasutuse suurus metsamajandamiskavade alusel 2,52 miljonit tihumeetrit (2003. aastal 2,67 miljonit tihumeetrit). Riigimets, millest metsaseaduse alusel uuendus-, valik- ja harvendusraie korras raiuda lubatud puidu kogus määratakse, on põllumajandusministeeriumi, haridus- ja teadusministeeriumi, siseministeeriumi ja keskkonnaministeeriumi valitsemisel.

Teiste ministeeriumide valitsemisel olevale riigimetsale ei ole metsamajandamiskavasid koostatud või ei tehta nendes metsades uuendus-, valik- ja harvendusraiet. Keskkonnaministeeriumi valitsemisel olevas riigimetsas korraldab metsa majandamist Riigimetsa Majandamise Keskus.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing