Laualt ja mobiililt pereliikmetel sama lühinumber

Kaido Einama 26. veebruar 2004, 00:00

Lühivalik perele võimaldab luua Elioni ja EMT võrgu telefoninumbritest kuni kümneliikmelisi gruppe, milles kõik grupi liikmed saavad üksteisele lühinumbri vahendusel soodsalt helistada. Iga grupiliige saab endale neljakohalise lühinumbri (1410?1419). Gruppi võivad kuuluda nii oma pere kui ka sõprade-tuttavate sidevahendid.

Teenus sobib perele, kus pereliikmetel ning ka sõpradel-tuttavatel on EMT numbrid, kodus aga Elioni numbrid ning tihti on vaja näiteks mobiililt koju helistada või vastupidi. Tavalisest perepaketist eristab teenust see, et lühivaliku gruppi kuuluvad telefoninumbrid ei pea olema ühe isiku nimel. Gruppi saab lisada ka firma telefoni kasutava isa või kõnekaarti kasutava lapse ning sõbrad.

EMT võrgus ning EMT ja Elioni vahelistel suundadel maksab kõneminut 1 kr 75 s, Elioni lauatelefonide vahel 24 senti. Lühivalik perele on kuumaksuta ja aprilli lõpuni tasuta liitumisega.

Sarnane teenus on kasutusel ka Uninetil ja Radiolinjal. Integreeritud sidelahendus on mõeldud firmadele ja helistada saab samuti lühinumbritega nii laua- kui mobiiltelefonile.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    06. December 2011, 19:34
    Otsi:

    Ava täpsem otsing