Ametiühingute Keskliit korraldab töölepingu seaduse vastu kaks piketti

25. mai 2004, 13:43

Ametiühingute Keskliidu juhatus otsustas äsja lõppenud koosolekul, et korraldatakse kaks piketti juhtimaks tähelepanu töölepinguseaduse tasakaalustamatusele.

Juhtimaks tähelepanu seaduse puudustele korraldavad ametiühingud piketi 3. juunil Stenbocki maja ees ja 8. juunil demonstratsiooni, kus töötajad liiguvad Vabaduse väljakult justiitsministeeriumi ette, kus peetakse kõnesid.

Riigikogus on kaks lugemist läbinud täiesti uus töölepinguseadus, milles oluliselt muudetakse nii tööandja kui töövõtja õigusi ja kohustusi. Käimas on vaidlused Riigikogu sotsiaalkomisjonis, et võtta seadus vastu kolmandal lugemisel.

Ametiühingute Keskliidu hinnangul ei tohi seadust sellisel kujul ja kiirustades vastu võtta. ?Seadus on kreenis tööandja poole. Kehvemalt on kaitstud töötaja kui nõrgema osapoole huvid,? ütles Harri Taliga, Ametiühingute Keskliidu esimees.


<pilt2#fotod/Inimesed/Inimesed_T/taliga_2_andras1.jpg#401#600#Ametiühingute Keskliidu esimees Harri Taliga>

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing