Softisoovitus ? TreeSize Pro v3.13

Alar Pardla 12. august 2004, 00:00

Vahest unustavad kasutajad oma suuri faile kustutada. Mõne programmi eemaldamisel arvutist võivad jääda mõned failid kustutamata. Vahel on keegi tahtlikult mõned suuremad failid ära peitnud mõnda alamkataloogi. Firmades liiguvad arvutid ühelt töötajalt teisele ning mõned dokumendid jäävad arvutis ruumi võtma.

Põhjuseid, miks teie arvutis võib olla tarbetuid faile, on palju. Selliste failide all võib olla kinni mitmeid gigabaite väärtuslikku kõvakettaruumi. Seega enne uue kõvaketta ostmist tasub alla laadidatarkvara TreeSize, installeerida see ning uurida, kuhu ikkagi on kõik vaba ruum kõvakettalt kadunud.

Programmist on saadaval kaks erinevat versiooni. TreeSize on täiesti tasuta programm, millel on sama baasfunktsionaalsus kui tasulisel TreeSize Prol. Pro-versioonil on kaasas palju n-ö kellasid ja vilesid ? näiteks saab Pro-versiooniga tekitada andmebaasi kataloogide ja ketaste ruumi kasutamisest ning saab salvestada graafikuid, mis ei ole otseselt hädavajalik.

TreeSize Pro allalaadimine ei kesta kaua ? faili suurus on 2633 kilobaiti. Tasuta TreeSize?i allalaadimine võtab veel vähem aega ? tema suurus on ainult 632 kilobaiti.

Pro-versiooni registreerimine maksab 35 eurot, mis on umbes 550 krooni.

Mina avastasin programmi testimise käigus oma arvutist ?Documents and Settings? kataloogist selle arvuti eelmiste kasutajate kataloogid, mis kokku võtsid 1,3 gigabaiti ruumi. See on ainult 2 CD jagu andmeid, aga samas pea 5% minu sülearvuti kõvakettaruumist.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
06. December 2011, 19:34
Otsi:

Ava täpsem otsing