ÄP fototoimetus • 21. oktoober 2004 kell 22:00

Lapsed saavad koolivaheajaks oma filmiprogrammi

Koolivaheajal saavad lapsed lustida kinos Sõprus, kus 23. oktoobrist kuni 31. oktoobrini näidatakse eriprogrammi ?Sinasõprus kinoga?.

?Tahame lastele pakkuda põnevat ning harivat tegevust ning panna nad nägema maailma läbi erinevate vaatepunktide. Filmid on mõeldud koolieelikutele ja nooremale koolieale,? ütles kino avalike suhete juht Helina Talve. Programmi alapealkiri on ?Muinasjutuline soome-ugri?.

?Muinasjutuline soome-ugri? annab omamoodi pildi soome-ugri muinasjuttudest, legendidest ja lugudesse kätketud kultuuripärandist. Seda kõike lastele sobivas, põnevas vormis, mis paneb kaasa elama ja mõtlema. Linastuvad Soome mängufilm ?Rölli ja metsaneid?, animafilm ?Turilas ja Jäärä? ning Ungari joonisfilmid muinasjuttude ainetel.

?Sinasõprus kinoga? on kavandatud koolivaheaegadele, kui lastel on rohkem vaba aega ja tahtmist kinos käia, lapsevanemad aga hõivatud. ?Kino Sõprus tahab lastele pakkuda filmiprogrammi, mis on mitmekülgne ning erineb peavoolu kommertsist ? selle eest kõneleb nii filmivalik ise kui ka piletihinnad ? abonemendi omanikule maksab seanss 20 krooni,? lisas Talve.

Autor: ÄP

Hetkel kuum