• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Äripäev veebis

  Meie kohustuste hulka kuulub ka arendada kirjastuse mitmekülgset tööd toetavaid ja kaasaegsetele lahendustel põhinevaid töökeskkondi. Oleme saavutanud taseme, kus töö toimub virtuaalses keskkonnas ning mobiilse büroo võimalused on meie jaoks igapäevased.
  2004. aasta tõi veebiväljaandele uue kujunduse. Alajaotuste põhjalikult läbimõeldud paigutus ning uued kujunduselemendid loovad kasutaja jaoks selge ja funktsionaalse keskkonna, mis toetab vajaliku info leidmist.
  Iga päev edastame reaalajas uudiseid ning pakume lisaks paberlehes ilmuvale hulgaliselt vajalikku infot ja teenuseid.
  Kõiki Äripäeva põhi- ja lisaväljaandeid on võimalik lugeda ka PDF-formaadis.
  Börsikeskkond analüüside ja turuliikumiste infoga teevad meist tõelise majanduslehe.
  Edastame jooksvalt Eesti ettevõtete majandustulemusi.
  Tööks vajalikud teenused ja andmebaasid on kättesaadavad, lahkumata igapäevaseid uudiseid pakkuvast keskkonnast.
  Arhiiv kogu Äripäevas ilmunud praktiliste ning ülevaatlike lugudega ulatub aastasse 1995.
  Temaatilistes rubriikides edastame praktilist nõu erinevate eluvaldkondade spetsialistidele ja huvilistele.
  Äripäeva TOPid annavad ülevaate Eesti majanduse arengust nii valdkondade kui maakondade kaupa.
  Usaldame kuu parima foto valimise meie lugejatele, põnevatest ja päevakajalistest sündmustest edastame fotoreportaa?e.
  Tööpakkumiste alajaotuses on võimalus huvipakkuvale ametikohale esitada kandideerimissoov otse meie veebilehel.
  Iga päev kutsume avaldama arvamust Äripäeva juhtkirjades formuleeritud ideede üle.
  RSS-feed võimaldab huvilistel lisada Äripäeva uudiste viited otse oma kodulehele või intraneti keskkonda.
  Keskkonda on võimalik muuta vastavalt oma lugemisharjumustele, Ikoon +abc muudab teksti suuremaks ja tumedamaks, +abc taastab originaalkuju.
  Autor: ÄP
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Saksa majandusajakirjanik valimiste eel: taastame Hansa Liidu!
Miks ei võiks Tallinn, Riia, Bremen ja Hamburg, aga ka teised endised hansalinnad puhuda uuesti elu sisse kunagisele Hansa Liidule? See oleks uut tüüpi linnade ja ettevõtete liit, mida juhiks mitte nostalgia, vaid soov astuda vastu Hiina hegemoniaalsetele ambitsioonidele Euroopas, kirjutab Saksamaa majandusajakirjanik Manfred Sieg (Sieg-Tech).
Miks ei võiks Tallinn, Riia, Bremen ja Hamburg, aga ka teised endised hansalinnad puhuda uuesti elu sisse kunagisele Hansa Liidule? See oleks uut tüüpi linnade ja ettevõtete liit, mida juhiks mitte nostalgia, vaid soov astuda vastu Hiina hegemoniaalsetele ambitsioonidele Euroopas, kirjutab Saksamaa majandusajakirjanik Manfred Sieg (Sieg-Tech).
Börs: USA aktsiaturud lõpetasid nädala väikse tõusuga
USA aktsiaturud lõpetasid nädala viimase päeva väikse tõusuga, vaatamata sellele, et Euroopa turud olid Evergrandega seotud mure tõttu järsult odavnemas, vahendab Reuters.
USA aktsiaturud lõpetasid nädala viimase päeva väikse tõusuga, vaatamata sellele, et Euroopa turud olid Evergrandega seotud mure tõttu järsult odavnemas, vahendab Reuters.
Looduskivi on nägus ja vastupidav naturaalne materjal
Meie planeedi 15–70 km paksune tahke välimine maakoorekiht koosneb erinevatest kivimitest. Inimene on aastatuhandete jooksul õppinud neid kivimeid oma hüvanguks kasutama ning neid ehitus- ja viimistlusmaterjaliks vormima.
Meie planeedi 15–70 km paksune tahke välimine maakoorekiht koosneb erinevatest kivimitest. Inimene on aastatuhandete jooksul õppinud neid kivimeid oma hüvanguks kasutama ning neid ehitus- ja viimistlusmaterjaliks vormima.
Suurpõllumees Tõnu Post: toit ei tohi olla odav
"...sest odavat asja raisatakse," põhjendas Saaremaa põllumajandusettevõtja Tõnu Post Äriplaan 2022 konverentsil oma väidet. Tema sõnul on ka rohepööre põllumajandusele hädavajalik, sest kõik, mis reostab õhku, jõuab otsejoones meie toidulauale.
"...sest odavat asja raisatakse," põhjendas Saaremaa põllumajandusettevõtja Tõnu Post Äriplaan 2022 konverentsil oma väidet. Tema sõnul on ka rohepööre põllumajandusele hädavajalik, sest kõik, mis reostab õhku, jõuab otsejoones meie toidulauale.