Andres Kärssin • 8. märts 2005 kell 14:43

Tallinna Stockmanni kaubamaja käive oli mullu üle 600 mln krooni

Tallinna Stockmanni kaubamaja käive oli mullu 605 miljonit krooni, mis tähendab üle 8-protsendist kasvu võrreldes aasta varasema näitajaga

Soome Stockmanni grupi vastavaldatud aastaraamatu andmeil oli kaubamajade divisjoni mullune netokäive 12,35 miljardit krooni. Kontserni teatel moodustab Tallinnas asuva Stockmanni kaubamaja osakaal 4,9% divisjoni kogunäitajast - seega siis 605 miljonit krooni.

2003. aastal oli Tallinna Stockmanni käive analoogselt arvutatuna 558 miljonit krooni.

Venemaal ulatus Stockmanni kaubamajade käive mullu 1,6 miljardi kroonini ning Lätis oli vastav näitaja 333 miljonit krooni.

Samasse kontserni kuuluv postimüüja Hobby Halli mullune netokäive Eestis ulatus 264 miljoni kroonini, mis 11% võrra vähem kui aasta varem. Samas märkis kontsern, et Hobby Halli online-müük kasvas Eestis mullu 55% võrra, olles kokku ligi 25 miljonit krooni.

Hetkel kuum