• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Euroopa Komisjon avas veebisaidi roamingu-hindade võrdlemiseks

  Täna avas Euroopa Komisjon uue veebisaidi, et mobiilikasutajad saaksid võrrelda helistamise hindu välismaal.

  Veebis avaldatakse mobiilioperaatorite roamingu-hinnad kõigis 25 liikmesriigis, teatas komisjon, andmeid uuendatakse iga kuue kuu järel. Komisjon pakub ka juhiseid ja vihjeid, kuidas rahvusvaheliste roamingu-arvetega toime tulla.
  ?Ainult hästi informeeritud tarbija on hästi relvastatud tarbija,? kommenteeris Euroopa Komisjoni infoühiskonna ja meedia volinik Viviane Reding.
  Rahvusvaheline roamingu-teenus võimaldab mobiilioperaatorite klientidel kasutada oma telefone ka välismaale sõites. Helistada ja kõnesid vastu võtta saab oma kodust numbrit kasutades, milleks on mobiilsideoperaator sõlminud teiste riikide operaatoritega roamingu-lepingud.
  Aastal 2000 alustas komisjon ulatuslikku monopolivastast uurimist seoses Euroopa roamingu jae- ja hulgihindadega.
  Komisjoni uuele tarbijaveebisaidile pääseb ligi aadressilt <#http://europa.eu.int/information_society/roaming=http://europa.eu.int/information_society/roaming> või <#http://europa.eu.int/information_society/doc/factsheets/051-roaming.pdf=http://europa.eu.int/information_society/doc/factsheets/051-roaming.pdf>.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

TalTechi teadur: süsinikdioksiid tuleb kinni püüda
Kliimavõidujooksus aitab meid seni kasutamata tehnoloogia, kirjutab TalTechi vanemteadur Alla Šogenova.
Kliimavõidujooksus aitab meid seni kasutamata tehnoloogia, kirjutab TalTechi vanemteadur Alla Šogenova.
USA börs jätkas tõusu
Kolmapäeval jätkus USA börsidel tõus, kui kõik kolm peamist indeksit ronisid kõrgemale, vahendab Yahoo Finance.
Kolmapäeval jätkus USA börsidel tõus, kui kõik kolm peamist indeksit ronisid kõrgemale, vahendab Yahoo Finance.
Raadiohommikus: uue riskifondi miljonid, meelerahu ja politseinikud allilmas
Neljapäevases hommikuprogrammis teeme juttu endiste politseinike üllatavatest sidemetest allilmaga, mis paljastusid sajandi maffiaprotsessil. Osadest neist saate Äripäevast lugeda juba täna õhtul, osadest neljapäeva hommikul.
Neljapäevases hommikuprogrammis teeme juttu endiste politseinike üllatavatest sidemetest allilmaga, mis paljastusid sajandi maffiaprotsessil. Osadest neist saate Äripäevast lugeda juba täna õhtul, osadest neljapäeva hommikul.
Raadiohommikus: kust tuleb töökius ning kuidas peab maitsema veganpihv?
Äripäeva raadio kolmapäevases hommikuprogrammis räägitakse töökiusamisest, veganpihvidest ja lühirendiautode äri toimimisest raskete ilmaolude korral.
Äripäeva raadio kolmapäevases hommikuprogrammis räägitakse töökiusamisest, veganpihvidest ja lühirendiautode äri toimimisest raskete ilmaolude korral.