• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Aasias kestab lennusaadetiste tipphooaeg

  Jõulueelne kaubaruumi nappus Kaug-Idast väljasaadetavatele lennukaupadele on jõudnud oma haripunkti.
  ACE Logisticsi partnerite sõnul ootab näiteks ?anghai, Hongkongi ja Taipei lennujaamade terminalides väljasaatmist ca 100 000 tonni kaupa.
  Peale tavapärase kolme- kuni viiepäevasele tarneaja tuleb nüüd arvestada ka lisaajaga.
  Lisaaeg tekib terminalis vaba kaubaruumi oodates ning võib ulatuda 15?20 päevani. Täiendavate lennukite lisamist ei ole ette näha, samuti on lennugraafik tavapärane.
  Esmajärjekorras saab õiguse reisilennukite pagasiruumile reisijate pagas, diplomaatilised saadetised ja postisaadetised, vabaks jääva kaubaruumi kasutamise eelisõigus on VIP-teenusena liikuvatel kaupadel ja aastaringsetel regulaarsaadetistel.
  Tavasaadetiste broneeringuid tehakse vaid reaalse kauba olemasolul terminalis ning lennufirmad ei vastuta broneeringutes tehtavate muudatuste eest.
  Alternatiivina saab kasutada tavapärasest kõrgema hinnaga VIP-teenust.
  Kui tarneajast tähtsam on transpordi eest makstav hind, on alternatiiviks kombineeritud transport. Kaug-Idast Euroopa sellistesse suurematesse lennujaamadesse nagu Frankfurti, Amsterdami, Kopenhaagenisse ja Stockholmi väljuvatel liinidel opereerivad tihendatud graafiku alusel täiendavad kaubalennukid.
  Vedu Tallinnasse on korraldatud autotranspordiga. Kombineeritud veo tarneaeg on 12?18 päeva.
  Autor: ÄP
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

TalTechi teadur: süsinikdioksiid tuleb kinni püüda
Kliimavõidujooksus aitab meid seni kasutamata tehnoloogia, kirjutab TalTechi vanemteadur Alla Šogenova.
Kliimavõidujooksus aitab meid seni kasutamata tehnoloogia, kirjutab TalTechi vanemteadur Alla Šogenova.
SAF Tehnika maksab kolm korda suuremat dividendi
Riia börsil noteeritud Läti elektroonikafirma SAF Tehnika otsustas maksta dividende 2020./2021. majandusaasta eest 0,67 eurot aktsia kohta.
Riia börsil noteeritud Läti elektroonikafirma SAF Tehnika otsustas maksta dividende 2020./2021. majandusaasta eest 0,67 eurot aktsia kohta.
Meediafirmade TOPi võitja Ekspress Meedia: nii tugev taastumine oli meilegi üllatus
Eriolukord kogu maailmas pani inimesed usaldusväärset meediat lugema, 2020. aastal kasvas Ekspress Meedia digitellijate arv 55%, mis on kõigi aegade rekordkasv. 2021. aastal on trend on sama tugev olnud.
Eriolukord kogu maailmas pani inimesed usaldusväärset meediat lugema, 2020. aastal kasvas Ekspress Meedia digitellijate arv 55%, mis on kõigi aegade rekordkasv. 2021. aastal on trend on sama tugev olnud.
Trükitööstuse TOPi III koht: rahatrüki masinad vuravad hoolega
Hetkel majanduse jahtumist väga ei ennusta, rahatrüki masinad vuravad hoolega ja kindlasti sealt osa läheb tarbimisse, mis omakorda peaks meile ka tulevikus tööd andma, ütles tekstiilist kaelapaelu ning siidist etikette ja kartongist tootesilte valmistava Jospel OÜ tegevjuht Juha Lõmps.
Hetkel majanduse jahtumist väga ei ennusta, rahatrüki masinad vuravad hoolega ja kindlasti sealt osa läheb tarbimisse, mis omakorda peaks meile ka tulevikus tööd andma, ütles tekstiilist kaelapaelu ning siidist etikette ja kartongist tootesilte valmistava Jospel OÜ tegevjuht Juha Lõmps.