Analüütik: Google?i aktsia võib kukkuda 100 dollarini

13. jaanuar 2006, 13:13

Analüütik Henry Blodget, kes sai internetibuumi ajal kuulsaks Amazoni aktsiahinna ennustamisega, ootab nüüd Google?le langust, kirjutab Bloomberg.

Blodget teatab, et Google?i aktsia võib kukkuda praeguselt 463 dollarilt 100 dollarini. ?Firma kasv võib aeglustuda, kuna turg on küllastunud ning firmal on raske hindu tõsta,? kirjutab Blodget. Ta pakkus oma numbri välja nädal pärast seda, kui Caris amp;Co analüütik Mark Stahlman andis Google?le 2000-dollarise hinnasihi.

Blodget sai kuulsaks 1999. aastal, mil ta ootas, et internetiäri Amazon.com aktsia tõuseb aastaga 400 dollarini. Samal ajal oli investeerimispanga Merrill Lynch analüütik Jonathan Cohen andnud Amazonile 50-dollarise hinnasihi. Kui Blodgeti 400-dollarine hinnasiht kuu ajaga täis sai, võeti ta Coheni asemel Merrill Lynchi tööle.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing