ETK Grupi jaanuarikuu tulemused näitavad tugevat starti 2006. aastal

Gert D. Hankewitz 21. veebruar 2006, 15:10

ETK Grupi liikmesühistute jaekaubanduse käive jaanuaris oli 417,5 miljonit krooni, mis on peaaegu 20% rohkem kui mullune jaanuarikuu müük.

Sellele tulemusele loodi vundament paari eelnenud aastaga, teatas grupp. Möödunud aastal suurendasid ligemale pooled tarbijate ühistud oluliselt efektiivsust ning saavutasid püsiva, 20-protsendilise või isegi suurema jaekäibe kasvutempo.

ETK Grupi brutokäive ulatus 2005. aastal esmakordselt üle 5 miljardi piiri (täpsemalt 5,27 miljardit krooni; auditeerimata andmed). See tähendas ühtlasi 17-protsendilist kasvu võrreldes aasta varasema perioodiga.

Kodumaisel kapitalil jaekaubandus keskendus paaril viimasel aastal kaupluste liitmisele ETK jaekettidesse, kettide sortimendipoliitika korrastamisele ja logistikateenuste efektiivsuse tõstmisele ning võis nüüd kogeda tehtud jõupingutuste positiivseid vilju.

ETK juhataja Rein Sepa sõnul on käesoleva aasta siht liita veelgi rohkem kauplusi kettidesse, et suurendada tarnete efektiivsust; nii mõnigi tarbijate ühistu plaanib uute kaubanduspindade rajamist. Tallinna logistikakompleksis on katuse alla jõudnud uus laohoone.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing