Apteek 5+: nimevahetus oli lihtsam kui kohtusse minna

Mariliis Pinn 13. november 2006, 14:42

Nimevahetus ei ole otseselt tingitud
sellest, et inimesed Apteek 5+ või +Apteek1 segamini ajaks vaid sellest, et
ettevõte ei näinud nimevaidluses mõtet, ütles Farmacia juhatuse liige Meelis
Mäeots.

Tamro Eesti registreeris kaubamärgi + Apteek 1 ning ka kaubamärgi + Apteek 5, paar päeva enne kui Apteek 5+ oma kaubamärgi registreerida jõudis. "Leidsime, et lihtsam on nimi ära vahetada kui kohtusse minna, kuna teisel poolel on tõenäosus vaidlus võita suurem," ütles Mäeots.

Klientide jaoks ei muutu midagi peale nime. "Oleme kahe nädalaga nimed ja kliendikaardid välja vahetanud, seni ei ole keegi kurtnud," ütles Mäeots. Kõik Apteek 5+ kliendikaardid kehtivad seni, kuni klient apteeki tuleb ja selle välja vahetab. "Kõik seni kehtinud soodustused kehtivad ka edaspidi, nimevahetuse puhul on lisaks tavapärastele soodustustele ka lisasoodustusi," kinnitas Mäeots klientidele, et kõik hea säilib.

Nimevahetus läks ettevõttele maksma mõnisada tuhat krooni. "Ei oska täpset summat öelda, kõige suurem kulu oli klientide teavitamine nimevahetusest otsepostituse teel," kommenteeris Mäeots.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
13. November 2006, 14:55
Otsi:

Ava täpsem otsing