ÄP 5 aastat tagasi: Iirimaa meelitab lihttöölisi

ÄP 16. november 2006, 00:00

Kui aastaid tagasi käisid inimesed Soomes maasikakorjajana suuri rahahunnikuid kokku ajamas, siis nüüd teenitakse siinsete tööliste palkadega võrreldes hiigelsummasid Iirimaal, kirjutas Äripäev viis aastat tagasi.

Personaliotsingufirma M-Partner kutsub Iirimaale kalatöötlejaid, klienditeenindajaid, ettekandjaid, toateenijaid, kokkasid jne. M-Partneri juhatuse liikme Marko Udusaare sõnul saavad kalatöötlejad Iirimaal palka 13 000-18 000 krooni kuus. Eestis teenib sama töö eest 3-6 korda vähem.

Hetkeseis: Pärast Eesti liitumist Euroopa Liiduga muutus Iirimaa eestlastele veelgi populaarsemaks tööl käimise kohaks.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    24. November 2011, 16:25
    Otsi:

    Ava täpsem otsing