Riigikogulane tegi kodutute saunapäeval valimiskampaaniat?

06. detsember 2006, 07:45

Valge triiksärgi ja musta pintsakuga
ootamatult kodutute saunapäevale telekaamerate ette ilmunud riigikogulane Sven
Sester väidab, et ta viis eluheidikutele rõivaid ja käterätikuid, mitte ei
üritanud kõige nõrgemaid ära kasutada valimiskampaania alustamiseks.

Esmaspäevasele kodutute tasuta saunapäevale Tallinnas Raua tänava saunas ilmus eluheidikute kõrval ka kriitvalge triiksärgi ja musta mantliga mees – riigikogu liige Sven Sester (Res Publica), kirjutas SL Õhtuleht. Fotograafide ja telekaamerate ees jagas poliitik intervjuusid ja maitses ka kodutuile pakutud suppi.

«Sellega juhime tähelepanu kodutute muredele,» põhjendas jõmmikütina tuntud Sester saunaskäiku. Ja lisab: «Tõin sinna ka päris mitu kotti riideesemeid ja käterätte, alates oma kodust ja lõpetades tuttavatega.»

Eelseisvate valimistega polevat etteastel mingit pistmist, väidab poliitik. Ning hakkab loetlema, kus ja keda ta on koos Lionsi klubiga varem aidanud.

«Tegelikult on selliseid üritusi – kodututele riiete toomine – olnud juba 6–7 aastat. Igal aastal saadan tuttavatele märgukirja, et vaadaku asjad üle ja toogu ära. Oleme neid viinud Kaarli kogudusele, Tallinna linnamisjonile, Olevistesse,» kinnitab Sester.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
06. December 2006, 07:45
Otsi:

Ava täpsem otsing