Maaklerilt nõua täpseid vastuseid

Enn Tosso 03. jaanuar 2007, 00:00

Korterit vaatama minnes ei maksa jääda ammulisui kuulama maakleri müügijuttu, vaid esitada teravaid küsimusi.

Mainekates büroodes töötavad maaklerid ei valeta. Ent kui maakleri käest mitte midagi ei küsita, siis ta räägib ainult korteri plussidest. Igal korteril on omad plussid ja miinused. Ilma miinusteta kinnisvara polegi olemas. Ent kui õigeid küsimusi ei esitata, siis ei tulegi need miinused enne välja, kui ollakse juba sisse kolinud. Seepärast on oluline ise küsimusi esitada.

Samas on standardsete küsimuste esitamisel oht saada standardseid vastuseid, mis tegelikult mingit olulist infot ei anna, ent jätavad mulje, et tegemist on soodsa pakkumisega. Küsida tuleb täpselt ja konkreetselt.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    06. December 2011, 19:34
    Otsi:

    Ava täpsem otsing