Üks küsimus: Millal viimati haiguslehel olite?

ÄP 29. märts 2007, 00:00

Tõnis Siigur, restorani Stenhus peakokk
Kolm nädalat tagasi olin haiguslehel ja enne seda pole vist kunagi olnud. Puhkuse ajal tegin väikse avarii ja jalg sai nii kõvasti kannatada, et pidin nädal aega kodus veetma. Üldiselt antakse Eestis haiguslehti väga ladnalt välja. Minagi oleks võinud mitu nädalat kodus olla.

Priit Põldoja, Hansapank Eesti peadirektor
Ma ei ole kunagi haiguslehte võtnud. Kui ma haige olen olnud, siis õnneks mitte pikalt. Haiguslehte suhtun ma firma seisukohalt normaalselt. Kui inimene on haige, siis ta võtab haiguslehe. Võrreldes põhjanaabritega ei ole eestlased sugugi liiga tihti haiged.

Tiit Vähi, Silmet Grupp ASi juhatuse liige
Viimased kümme aastat kindlasti pole haige olnud, rääkimata siis veel haiguslehest. Võib-olla sellepärast, et olen noorena maal palju looduses elanud ja värsket tervislikku lehmapiima joonud.

Tõnis Rüütel, Eesti Kinnisvarafirmade Liidu tegevjuht
Eelmisel aastal võtsin haiguslehe, see talv õnnestus aga ilma üle elada. Mis puudutab eestlaste haigestumist, siis arvan, et olukord on väga normaalne. Tööandjana mina kindlasti ei poolda, et inimesed punnitaksid haigena tööd teha.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    06. December 2011, 19:34
    Otsi:

    Ava täpsem otsing