Dilemma soovitab

ÄP 11. aprill 2007, 00:00

Kadrioru serval Koidula tänaval avas uksed uus tervise- ja ilukeskus La Roux. Lisaks tavapärastele keha- ja näohooldustele pööratakse seal suurt tähelepanu laste, aga ka täiskasvanute traumajärgsele füsioteraapiale. Lastele on enamik protseduure kõvasti odavamad. La Roux lubab aidata ka imikute kaasasündinud kahjustuste ravimisel. Aga sinna võib minna ka täiesti terve beebiga ujuma või võimlema. Keskuse töötajad pole kadedad, lisaks kohapealsetele protseduuridele lubatakse õiged massaaOi- ja võimlemisvõtted selgeks õpetada ka patsientidele või nende vanematele.

Kes mäletavad menusarja "Ally McBeal", siis 24. aprillil Rock Cafés on kõigil sarja austajatel võimalus Ally ja tema sõprade kombel Vonda Shepardi muusikale kaasa elada ja ehk tantsugi lüüa. Vonda Shepard on nimelt see blond lauljatar, kes seriaaliadvokaatide lemmikkõrtsis esineb. Tema ei ole aga tegelaskuju, vaid päris laulja, kel mitu albumitki ette näidata. Megakuulsaks sai ta siiski alles tänu osalemisele seriaalis. Tema loodud on ka "Ally McBeali" muusika, sealhulgas tunnusmeloodia "Searchin' My Soul".

Vonda Shepardi muusika on mõnus segu bluusist, rokist, soulist ja popist.

Märtsis avas uksed uus kaubanduskeskus Foorum otse Tallinna südames, Narva mnt alguses. Uuel äritänaval on koha leidnud paarkümmend erinevat kauplust ja mitu söögikohta. Sealt leiab sellised maailmas tuntud kaubamärgid, nagu Calvin Klein Jeans, Timberland, Tommy Hilfiger, Replay, kingaärid Stepper ja Camper, Fashionhouse karusnahad, Kangas&Nööp nobenäppudele ning veel palju muud. Poodlemisest väsinuna saab jalgu puhata ja keelt kasta Cafe Petersonis, lounge Buenos Aireses või St.Patrick'si pubis.

Lisaks poodide kaubakirevusele tasub Foorumis tähelepanu pöörata ka sisearhitekt Hannes Praksi loodud kuldsele munale ja rippuvatele aedadele.

Kui otsid uut suurt seminarikohta, siis hiljuti Tallinna kesklinnas avatud Tallink Spa & Conference Hotel mahutab teatristiilis kuni 263 külalist. Ka väiksemale seltskonnale leiab sobivaid ruume. Pärast väsitavat seminaripäeva on hea nautida spaa- ja saunamõnusid majast lahkumata.

Lisaks pakutakse Hera Salongis mitmesuguseid iluteenuseid ja Nuvola massaaži, mida väidetavalt Eestis mujal ei tehta. Mis see endast täpsemalt kujutab, selgub kohapeal. Eriti hästi pidavat see mõjuma stressi ja unetuse puhul.

Aprill on juba aastaid olnud Jazzkaare aeg. Seekord toimub dZässisõprade pidu 20.-28. aprillini. Lisaks sellele tähistab Eesti tänavu esmakordselt rahvusvahelist dZässikuud. Kontserte on 50, muusika jõuab 13 linna. DZässi dZässisaadik Archie Shepp (USA) on saksofonilegend, kes mõjutanud dZässi arengut juba 1960ndaist. Ameerika kitarrivirtuoos Mike Stern on leidnud ühise keele karge Norra dZässi esimuusikutega, mida ta Tallinnas ka demonstreerib. Hõrku ja tundlikku vokaaldZässi maailma tippklassist esindab Andy Bey, kel lavakogemust pea pool sajandit. Kui soovite tantsida, ootab teid hispaanlaste tuline Ojos de Brujo või brittide klubimuusika ikoon Incognito. Muusikat jagub nii suurtesse saalidesse kui ka hubastesse klubidesse.

Vaata lisa www.jazzkaar.ee

Hiljuti avas Tallinna vanalinnas Suur-Karja tänaval uksed uus restoran In Studio Vinum. Nagu nimestki näha, pannakse seal tavapärasemast suuremat rõhku veinile. Uue söögikoha taga on kaks tiibu sirutada otsustanud meest, varem restorani Gloria veinikeldrit juhtinud sommeljee Imre Uussaar ning sealsamas kokaametis olnud Allar Oeselg. Nii et kogenud tegijad. Veinikaardil pannakse suurem rõhk Vana Maailma klassikale, aga ei unustata ka Uut Maailma. Taldrikule lubatakse lihtsaid ja häid sööke Prantsuse brasserii-stiilis.

Teine uus koht, restoran Clazz (klassika ja džäss) on avatud samuti vanalinnas, restorani Olde Hansa vastas, millega Clazzil on osaliselt kattuvad omanikud. Clazz pakub liigselt peenutsemata kõrgtasemel euroopalikku kööki ning head muusikat sinna kõrvale. Restorani soppidest ja saalikestest peaks igaüks leidma endale sobiva atmosfääri.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
25. November 2011, 10:30
Otsi:

Ava täpsem otsing