Mariliis Pinn • 4. mai 2007 kell 10:54

Harju Elektri aktsiaga veel üks hiigeltehing

Kella 12 ajal tehti Harju Elektri aktsiaga veel üks plokktehing mille käigus vahetas omanikku pool miljonit väärtpaberit. Analoogiliselt hommikuste tehinguga oli ka selle hinnaks 59,14 krooni ehk 3,78 eurot.

Hommikul esimestel kauplemisminutitel sooritati kolm plokktehingut, mille käigus vahetas omanikku 328617 aktsiat koguväärtuses 19,4 miljonit krooni.

Nelja tehinguga kokku on vahetanud omanikku 828614 aktsiat koguväärtuses 49 miljonit krooni. Harju Elekter on emiteerinud kokku 16,8 miljonit aktsiat, mis tähendab, et omanikku on vahetanud pea viis protsenti aktsiatest.

Nimetatud kogusest enam on Harju Elektri aktsiaid vaid Harju KEKil, Lembit Kirsmel, Endel Pallal ja investeerimispangal ING Luxemburg.

Hetkel kuum