Tootjad jõuavad messidele EASi toel

Marion Raudsepp 21. mai 2007, 00:00

Ettevõtluse Arendamise Sihtasutus (EAS) toetab riiklikku tuge saavate ühisstendide programmi raames Eesti ettevõtete osalemist välismessidel.

2007. aastal toetab EAS osalemist ühisstendiga kümnel välismessil. Senise praktika kohaselt on EAS kogunud iga kalendriaasta lõpuks erialaliitudelt ja ettevõtlusorganisatsioonidelt ettevõtjate ettepanekuid ülejärgneval aastal toimuvate välismesside kohta. Tänavu on plaanis koguda ettepanekuid ka ettevõtjailt endilt ja seda kogu aasta.

Laekunud ettepanekute põhjal koostab EAS toetatavate välismesside nimekirja. Valikus lähtume ettevõtete huvist, varasemast messil osalemise kogemusest ning osalemise järjepidevusest.

Ühisstendide programmi raames on EAS vastavalt esitatud ettepanekutele toetanud väga erinevate sektorite välismessidel osalemist. Järjepidevalt oleme toetanud osalemist mööbli- ja masinatööstuse ning infotehnoloogia, viimasel kahel aastal ka loovtööstuse messidel.

Ühisstendide programmi korda on plaanis täiendada, kuid kehtima jääb nõue, et stendil peab osalema vähemalt neli ettevõtet. Individuaalset osalemist välismessidel toetab EAS ekspordiplaani programmiga.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    06. December 2011, 19:34
    Otsi:

    Ava täpsem otsing