24. mai 2007 kell 9:15

Aivo Pärn: igaüks võitleb oma leiva pärast!

Asi Go Oil nõukogu esimehe Aivo Pärna sõnul on Eesti turg väike ja igaüks võitleb oma leiva pärast, kuid kartellikokkuleppeid ta täheldanud ei ole.

"Lugesin ka just veidi aega tagasi uudist, kus Siim Kallas väitis, nagu eksisteeriksid Eesti kütuseturul kartellikokkulepped. See üllatas mind väga, sest mina seda täheldanud küll ei ole!" kommenteeris Pärn.

"Olen kütuseturul olnud tegev 90ndate aastate algusest ja hinnakokkuleppeid täheldanud küll pole. Eestlane on ju isepäine, Eesti turg on väike, igaüks võitleb küll oma leiva pärast, kuid kartellikokkuleppeid olla ei saa," lisas Pärn ning märkis, et tema ettevõttel on vaid ühed kokkulepped - oma klientidega, kuid mitte teiste kütuseettevõtetega.

"Seda, kust Kallas sellise jutu peale tuli, seda ma küll kommenteerida ei oska. Kuid kindlasti küsin seda tema käest järgmisel korral, kui kohtume," märkis Pärn ning lubas ise sellel teemal nüüdsest ka silma peal hoida.

Hetkel kuum