Investeering emotsiooni

Christel Karits 01. juuni 2007, 00:00

Mõnikord on emotsioon nii tugev, et hing tõuseb kurku. Ilmselt tundsid midagi sarnast ka need inimesed, kes läinud kolmapäeval käisid Estonia kontserdisaalis Kuningas Arturi galal. Ülev, suursugune ja samas nii lihtsalt lähedal. Gala toimus kümnendat korda, sedapuhku ellu kutsutud, et luua sihtkapital, mis kindlustaks järjepidevuse.

30. mail kell 21 avatud Kuningas Arturi fondi kogunes 200 000 krooni, mis läks esialgu pankurite valvsa pilgu all intressi kasvatama.

Kontserdi lõppedes ei tahtnud aplaus vaibuda ja rahvusooperi Estonia poistekoor laulis väikese kelmusena lisalooks: "Otsi lolli, kes ei kardaks kolli, kui on kollil raha maitse suus. Raha mängib elus tähtsat rolli, raha see on õnn ja armastus..."

Praegu on aeg, kus on eriti rohkelt võimalusi oma raha kulutada millegi tõeliselt jääva peale. Millal siis veel emotsioone koguda kui mitte tärkaval suvel? Mälestusi suurtest elamustest ei suuda meilt mõistagi keegi võtta.

Kindlasti mäletab enamik täisealistest teatrisõpradest kunagist Elmo Nüganeni kultuslavastust Viljandi Ugalas "Armastus kolme apelsini vastu". Lavaka 13 lennu lõpetajad olid siis veel noored. Nüüd lubab Nüganen lisa.

Täna esietendub Linnateatri lavaaugus Carlo Gozzi "Ronk". Juba enne etenduse vaatamist usun, et piletile kulutatud raha on kindel investeering kustumatusse emotsiooni. Jälgige reklaami!

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
25. November 2011, 09:47
Otsi:

Ava täpsem otsing