31. mai 2007 kell 14:41

Kruuda: ei saa ju järele anda!

Ettevõtja ja meediaärimees Oliver Kruuda rääkis vanalinna visioonikonverentsil, et tema meediasuund sai avalöögi just tänu olemasolevale meediale.

Ärimees ei karda, et suurejooneliste projektidega raha kärssama läheb, samuti ei saa ta ka järele anda.

"Minu meediasuuna lõi olemasolev meedia. Praegune olemasolev meedia kajastab vaid parempoolset vaadet. Näiteks enne valimisi ei saanud teatud erakonnad oma arvamusi absoluutselt välja öelda," kommenteeris Kruuda oma meediaäri alustamise tagamaid.

Uudishimulik saalisviibija tundis konverentsil huvi, ega ärimees Kruuda meedia kokkuostmisega oma raha viimati kärssama ei pane, mille peale vastas ärimees järgmiselt: "Ei ta lähe! Raha ju on ja võib-olla tuleb ka juurde. Ei saa ju järele anda!"

Hetkel kuum