Suvetuurid startisid

Mari Hiiemäe 08. juuni 2007, 00:00

Juunikuusse jäävad The Suni suvetuur ning "Võsa tuur 2007", juulis toimuvad Ultima Thule kahekümnendale juubelile pühendatud seeriakontserdid ning kaheksa ühiskontserti annavad Metsatöll ning Kosmikud.

Jassi Zahharov ning Koit Toome laulavad juulikuus paljudes Eestimaa kirikutes ning teistes intiimsemates esinemispaikades. Samuti alustab juulis tuuritamist muusikaline estraadietendus "Tähtede sadu", mis jõuab kokku üheksateistkümnele lavale. Augustisse jäävad kontsertprogramm "A. Le Coq live" ning neli õhtut koos Gerli Padariga.

Kodumaiste esinejate hulgas üks praeguse aja kuumemaid vokaal-instrumentaalansambleid The Sun alustas kümnekontserdilist tuuri juba eile Viljandi laululavalt. Täna annab Tanel Padar oma meeskonnaga kontserdi Haapsalus ning seejärel võib bändi kuni 17. juunini näha esinemas veel kaheksas paigas.

The Suni suvetuuril teevad kaasa Gerli Padar, Tõnis Mägi ning näitleja Jan Uuspõld, kes samuti laulab. Lisaks liituvad esimestel kontsertidel programmiga ka saate "Eesti otsib superstaari" finalistid.

"Võsa tuur 2007" kujutab endast Võsa Petsi meelelahutusprogrammi, mille muusikalise poole eest on kutsutud hoolt kandma Summer ning ansamblid Traffic ja Mees.

"Võsa Tuuriga" on veidi sarnane suve mahukaim estraadilavastus "Tähtede sadu", mille formaat jääb kuhugi paroodiakomöödia ning kontserdi vahepeale.

"Tähtede sadu" on Vana Baskini teatri ettevõtmine ning selles löövad kaasa tuntud näitlejad Henrik Normann, Anne Paluver, Ivo Eensalu, Peeter Kaljumäe jpt. Hoogsas vaatemängus on ohtralt satiiri ja koomikat ning muidugi ka muusikat.

Kosmikute ja Metsatöllu ühistuur tõotab mõnusat meelelahutust rokilikuma muusika sõpradele. Ülesastumised kaunikõlalise nimega "Kosmoses näeme, raisk" esinemised on ehedad rokikontserdid ilma eriliste ilustuste ning lisanditeta. Mõlemad ansamblid esitavad oma parimaid lugusid, üllatust võib oodata kooslaulmisest.

Kuna kumbki bänd sel suvel muid kontserte praktiliselt ei anna, siis on see tuur nende fännidele hea põhjus kokkutulemiseks.

Paljude esinejatega "A. Le Coq live" suvetuuri põhitegijateks on Smilers ning Jaagup Kreem. Kümnekontserdiline tuur jõuab Eesti suurematele vabaõhulavadele.

Vaata ka www.piletilevi.ee

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
25. November 2011, 09:47

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing