Novaatori tiitel seekord Marika Tuusile

ÄP 18. juuni 2007, 00:00

Naljakuul kokku istunud parlament on teinud nii tööd - vahel harva küll, aga siiski - kui ka kõvasti nalja oma kuluhüvitistega. Mõnel korral on rahvaasemikud välja tulnud ka novaatorlike ideedega. Näiteks parlamendiliikmete abide ametikoha sisseseadmine. Aga kuna nimelist autorit ei olnud võimalik välja selgitada, siis annab Äripäev novaatori tiitli seekord keskerakondlasest saadikule Marika Tuusile, kes parlamendi viimasel tööpäeval käis välja mõtte ka asendusparlament luua. Et praegune on esindusparlament ja tööd teeks asendusparlament.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    06. December 2011, 19:34
    Otsi:

    Ava täpsem otsing