Head käed

Lennart Beat 29. juuni 2007, 00:00

George Harrison vajas 88ndal vaid singli b-poolt, aga sai uue grupi ja kaks kauamängivat. Nüüd on üle kümne aasta letilt puudunud plaadid ühes pakis ja nagu Rhino toodangu puhul ikka, lisamaterjalidega. Erakordse projekti sündi kajastav DVD on aga esimene asi, millega peaks enne kuulamist tutvuma. Kuidas Jeff Lynne, Tom Petty, Roy Orbison ja Bob Dylan ka punti saadi, pole ümberkirjutamist väärt, nende koduka podcast'id on põhjalikud. Kui kas või üks neist kellegi lemmik on, siis on soovitused-hoiatused põhjendamatud. Nad kõik on TWst paremaid asju teinud, aga siin on võtmesõnaks unikaalsus. Teise albumi liigse kalkuleerituse ja RO puudumise korvab esimese sõbralik ja siiras rõõm ning üheskoos moodustab see kaunis pakk tükikese käepärast muusikaajalugu. Sellise kujundusega väljaannet on šeff omada isegi siis, kui palju kuulata ei viitsi.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    25. November 2011, 09:47
    Otsi:

    Ava täpsem otsing