Ärkamisaeg Tartus tagasi

Henrik Aavik 13. juuli 2007, 00:00

Tartu Hansapäevadel lauldakse ärkamisaegseid laule.

XII Tartu Hansapäevade tippsündmus on laupäevaõhtune kontsert "Kunileiust Matiisenini", mis puhub elu sisse eesti rahva ärkamisaegsele muusikale.

Esinevad Tartu üliõpilasse-gakoor, segakoor Tarbatu, Riia Eesti Seltsi segakoor Leelo, Luunja kergemuusikakoor, puhkpilliorkester Tartu, poisteansambel Võta See, solistid Liisi Koikson, Peeter Volkonski, Ott Sepp, Martin Kõiv. Dirigeerivad Valli Ilvik, Lauri Breede ja Margus Kasemaa. Programmijuhi Ivar Põllu hinnangul on tegemist sündmusega, mis ei jää repertuaarilt alla ka laulupeo parimatele paladele. Kontsert on tasuta.

13.-15. juulini peetavatel Tartu Hansapäevadel, mille alapealkiri on tänavu "Ajalugu elab!", jätkub atraktiivseid üritusi kõigile. Muusikutest ja artistidest on festivalile oodata regilauljaid, laulukoore, popartiste ja tänavamuusikuid.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    25. November 2011, 09:48
    Otsi:

    Ava täpsem otsing