Raamatud

ÄP 03. september 2007, 00:00

Tunnustatud Norra elustiilifotograafi Solvi dos Santose ja Inglise ajakirjaniku Henrietta Thompsoni uus 311 värvifotoga album tutvustab nn ehedaid interjööre, mille on kujundanud elanikud ise.

Need ruumid peegeldavad kõige paremini seal elavate inimeste põhimõtteid ja tavatuid valikuid. Ükski kirjeldatud kodudest ei ole loodud suure eelarvega, vaid kõik väljendavad tõelist lihtsust, mida igaüks võib saavutada oma kodu remontides, uuendades, kohandades või olemasolevate armsate asjadega sisustades.

Oma kodu kujunemislugu jutustavad väga erinevatel elualadel tegutsejad. Näiteks andekal kübarategijal Fiona Bennettil on suur teaterlik korter Berliini kesklinnas, tekstiilifirma omanikul Anna Bondel kivimaja Provence'is, kirjanik Sebastian Campsil loss Mallorcal, belglannast antiigimüüjal Béatrice Courmint'l maja Ibiza saarel, arhitektil ja ajaloolasel Roberto ja Karin Einaudil maaliline pelgupaik Toscanas, ärimees Michael Graff Nielsenil paatmaja Taani rannikul jne.

Raamatus esitletud loomult nii erinevad kodud on omamoodi tähelepanuväärsed, neis kõigis on oma poeesia ja lihtsuse võlu, mis ärgitab albumi kättevõtnut ka oma kodu ilmet analüüsima - kuidas seda huvitavamaks ja hubasemaks muuta.

Tiina Kolk

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
25. November 2011, 10:34

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing