Reklaamileid

Mihkel Pillak 08. jaanuar 2008, 00:00

Ühel ilusal õhtul hakkas telereklaami taustamuusikana kostma rütmikas lauluke, mille vokaal "cherry-pop-cherry-pop-cherry-cherry-cherry-pop" sundis mind huviga pilku teleka poole pöörama. Loo saatel hüpleb pisike kirsike mööda ekraani, flirdib punase mobiiltelefoniga, seejärel lööb tantsu tulipunase kingapaariga, ajab liini huulepulgaga ja lõpuks pressib end läbi metalse siidripurgi.

Klipi juures on huvitav seik - terminid nagu "Pop the Cherry" ja "Cherry popping" tähendavad inglise keele slängis kõige otsesemas mõttes süütuse võtmist. Mõeldes taustamuusika kahemõttelisuse peale ning jälgides kirsikivi lõbusat teekonda ekraanil ja õnnelikku skoorimist siidrit täis plekkpurgiga, siis vähemalt mind pani see muigama küll.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    24. November 2011, 17:16
    Otsi:

    Ava täpsem otsing