Ekspress Grupp prognoosib Delfi Grupile 30% käibekasvu

27. veebruar 2008, 10:46

Ekspress Grupi juhtkond prognoosib
uudisteportaal Delfi Grupp käibekasvuks järgnevatel aastatel 30 protsenti.

„Järgnevatel aastatel prognoosib juhtkond (Delfi Grupile) 30-protsendilist käibekasvu ning 35-40-protsendilist EBITDA (kulumieelne ärikasum) marginaali jätkumist. Juhtkond näeb suurt potentsiaali tulude ja kulude sünergias Ekspress Grupi olemasolevate tegevusvaldkondadega, millest esimese saavutusena võib märkida Delfi sisu kvaliteedi tõusu seoses koostööga ajalehtede uudistetoimetustega,“ kirjutab Ekspress Grupp börsile edastatud teates.

Delfi Grupi müügitulu aastane kasv alates 2007. aasta septembrist (Delfi majandustulemuste kajastamisest Ekspress Grupi finantsaruannetes) kuni 2007. aasta lõpuni oli 45%, ulatudes 51,7 miljoni kroonini. Samal ajal moodustas EBITDA aastane kasv 63% (18,7 miljoni kroonini), mis on saavutatud tänu kulude sünergiale Delfi ja tema tütarettevõtjate vahel Lätis ja Leedus.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
08. August 2008, 17:50
Otsi:

Ava täpsem otsing