Nordea sularahaautomaatide kasutajaid võib tabada üllatus

31. märts 2008, 10:27

Aprillis loosib Nordea igal nädalal panga
sularahaautomaate kasutanud klientide hulgast välja viis õnnelikku, kes saavad
auhinnaks 1000 krooni, teatas pank.

Loosimised toimuvad igal esmaspäeval ning võitjad selguvad eelmisel nädalal automaatidest sularaha välja võtnud Nordea klientide hulgast. Võidusumma kantakse kliendi arvelduskontole hiljemalt loosimisele järgneva pangapäeva lõpuks.

Kampaania eesmärk on suurendada klientide teadlikkust Nordea sularahaautomaatide asukohtadest ning tõsta nende kasutamise aktiivsust.

"Viimase aastaga on meie sularahaautomaatide arv praktiliselt kahekordistunud ning uusi automaate on juurde tekkinud nii kaubanduskeskuste kui Nordea kontorite lähistele. Alanud kampaaniaga soovimegi ärgitada kliente uurima, kus asuvad neile lähimad automaadid, ning kutsume üles oma sularahaautomaate ka aktiivsemalt kasutama," selgitas Nordea Panga turundusjuht Kristel Kaubi.

Täna on Nordeal ja Sampol 76 ühist sularahaautomaati üle Eesti.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
02. May 2008, 09:29
Otsi:

Ava täpsem otsing