Antropov: ettenägelikke firmasid majanduse jahtumine ei mõjuta

Agnes Ojala 30. aprill 2008, 16:27

Paldiski Sadama juhatuse esimees Robert
Antropov usub, et ettenägelikke ettevõtteid majanduse jahtumine ei mõjuta.

„Eks see puudutab kõiki meid, normaalseid inimesi ja normaalseid ettevõtteid. Neid aga, kes majanduslangust ette nägid ja selleks ettevalmistusi tegid, nagu näiteks Paldiski Sadam, see ei mõjuta,“ ütles Antropov täna EBSi tudengitega äri-talk-show’l kohtudes.

Antropov lisas, et paraku on palju ka selliseid, kes raskused alles nüüd avastasid ja peavad kiiresti olukorrast väljapääsu leidma. Kolmandat tüüpi inimesed on Antropovi sõnul need, kes ei näe, et majanduses üldse midagi halvasti oleks, kes usuvad, et kõik on hästi ja järjest paremini läheb.

Üks sellistest on ka endine hansapankur Jüri Mõis, kes aripaev.ee-le ka intervjuu andis. Vaata videot siit!

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
30. April 2008, 17:19
Otsi:

Ava täpsem otsing