Nokia ei kopeeri, vaid võtab malli

Agnes Ojala 05. mai 2008, 11:52

Viimased poolteist aastat on Nokia
disainiüksust juhtinud britt Alastair Curtis, kelle käe all on Soome
telefonitootja mobiilid märgatavalt muutunud.

Viimase aasta jooksul on Nokia turule tulnud edukate mudelitega igas tooterühmas. Telefonid on tunduvalt erinevad varasematest. Palju kasutatakse uusi materjale: nahka, kummi ja ehtsat metalli, kirjutas Helsingin Sanomat.

Mobiiltelefonide maailmas räägitakse järjest rohkem ohoo-efektist. Heaks näiteks on Apple’i iPhone, mis näeb hea välja ja on mugav kasutada. Selle poole püüdleb ka Nokia. Kui aga Lõuna-Korea Samsung ja LG on seni läinud kopeerimise teed, tahab Nokia seda vältida. Uue puutetundliku ekraaniga kavatseb Nokia välja tulla selle aasta lõpus.

"Me kopeerime disaini otse väga harva, kuna oleme uhked selle üle, millised me oleme. Teistest aga võtame kindlasti malli," ütles Curtis.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
23. July 2008, 09:58
Otsi:

Ava täpsem otsing