Endine Ober-Hausi varahaldusjuht astus Briti-Eesti kaubanduskoja ridadesse

14. mai 2008, 12:18

Briti-Eesti kaubanduskoja üldkoosolek valis
koja juhatuse uueks liikmeks Colliers International Eesti tegevdirektori ja
endise Ober-Hausi varahaldusjuhi Ardi Roosimaa.

Ardi Roosimaa on Colliers International Eesti tegevdirektor ning Baltikumi ja Valgevene Investeeringute nõustamise juht. Enne Colliers Internationaliga liitumist töötas Roosimaa varahaldusjuhina ettevõttes Ober-Haus. Aastatel 2001-2003 juhtis ta Parex Bank’i Eesti kontorit, teatas ettevõte.

Briti-Eesti kaubanduskoja juhatuse liikmetena jätkavad Overall Eesti peadirektor Märt Haamer, International Languages Services Group’i juht Phil Marsdale, Uniquestay Hotelsi juhatuse liige Paul Taylor, Merchant’s House Hotelli peadirektor Jonathan Poole, Priit Koff ja advokaadibüroo Vilippus ja Partnerid juht Kenno Vilippus.

Briti-Eesti kaubanduskoda loodi 1996. aastal eesmärgiga edendada ärisuhteid Eesti ja Ühendkuningriigi vahel. Koja eesmärk on pakkuda oma liikmesettevõtetele suuremaid äritegemise võimalusi, seda eelkõige ärikontakte vahendades ning Briti ja Eesti äriinimesi omavahel kokku viies.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
14. May 2008, 12:16
Otsi:

Ava täpsem otsing