Dv.ee: meie omad Smolnõis

27. august 2008, 13:03

Tallinna linnavolikogu liige Oksana Laasi
läheb tööle Smolnõis asuvale Peterburi linnavalitsusele
kuuluvasse Sankt-Peterburgi otseinvesteeringute agentuuri, vahendas Dv.ee.

Agentuuri peadirektori Aleksei Pavlovitši sõnul kutsus ta Oksana Laasi oma asetäitjaks, kuna noor naine omab arvestatavat turundusalast kogemust. Laasi on töötanud rahvusvaheliste turundusprojektide kallal ning tegelenud strateegilise planeerimisega.

Pavlovitš ütles, et Laasi asub tööle septembris, kohe, kui kõik formaalsused on lahendatud.

Dv.ee märkis, et Laasi uus tööandja on erafirma, mis kuulub kohalikule omavalitsusele ning sinna pole keelatud välismaalasi värvata. Venemaa riigistruktuuridesse välismaalased tööle ei pääse.

Venemaa ja Eesti keeruliste suhete taustal võib Laasi palkamine parendada Peterburi linna imagot ja ligi meelitada investeeringuid, eriti välismaist raha.

"Loodetavasti mõjub kogenud välisspetsialisti tulek investeerimiskliimale hästi," ütles Sankt-Peterburgi rahvusvahelise äriassotsiatsiooni tegevjuht Natalia Kudrjavtseva ja lisas, "ehkki investeeringute ligimeelitamine ei sõltu ainult sellest, kes seda tööd teeb, vaid ka linna pakutud tingimustest."

Sankt-Peterburgi otseinvesteeringute agentuuri eesmärgiks on tõsta Peterburi linna atraktiivsust investorite silmis. Seejuures luuakse investeerimist, aga ka konsulteerimist, ettevõtete tutvustamist ja reklaami toetav infokeskkond.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
27. August 2008, 14:58
Otsi:

Ava täpsem otsing