FOTOD: kadunuks jäänud miljonär Fossetti ID leitud

02. oktoober 2008, 11:29

2007. aasta sügisel kadunuks jäänud
miljonär Steven Fossetti räsitud piloodilitsentsi ehk ID leidis tavaline matkaja
Preston Morrow Ida-Californias, Mammoth Lakes linna
juurest.

Morrow viis ID, millel oli Steve Fossetti nimi, politseisse teisipäeval, vahendas CBS/AP. Politsei suurotsingud, mis kestsid veel eelmise kuuni, ei toonud kadunud Inglise kanali ujudes ületanud, Ironman'i Triatloni läbinud ning üle 100 maailmarekordi purustanud 2003. aastal Tartu maratoni läbi sõitnud ärimehest mingeid uusi teateid. Miljonäriks sai ta Kanadas edukate futuurtehingute ja optsioonidega.

Fossett on mitmete lennuvahendite ja paatidega kiirusrekordeid püstitanud ja õhupalliga maailmale tiiru peale teinud. Fossett tõusis 3. septembril 2007 õhku ühemootorilise Citabara lennukiga Nevada osariigis asuvast rantšost, et leida kohta uuteks kiiruskatseteks. Lend oleks pidanud kestma maksimaalselt kolm tundi.

Kohtunik kuulutas Fossetti surnuks veebruaris.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
02. October 2008, 21:35
Otsi:

Ava täpsem otsing